Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında gezilerini sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bu kez durağı Acıpayam oldu. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları'nı sürdürüyor. Acıpayam'a bağlı Kelekçi, Gölcük Beldeleri ile Ören, Çakır, Güney, Oluklu, Bendik, Çiftlik, Hisar, Karaismailler, Saldancık, Yolçatı, Suçatı, Alcı, Akşar, Boğazdere, Eskiköy ve Hacıkurtlar köylerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Zolan, Büyükşehirle birlikte Denizli'nin tüm noktalarında değişim yaşanacağına dikkat çekti. Başkan Zolan, "Denizli çok uzun bir bekleyiş sonunda nihayet Büyükşehir oldu. Bizden önce büyükşehir olanlar bu zaman zarfında bizden çok fazla yol katetti. Şükürler olsun ki bu amacımıza ulaştık. Büyükşehir’in imkanları ile Denizli’nin her noktasına hizmet götürmek için ilk adım atılmış oldu. Sırada hizmetlerin buralara getirilmesi kaldı. Biz 10 yıl önce Denizli’yi koca bir köyden nasıl verdiğimiz hizmetler ile büyük bir şehre dönüştürdüysek buralarda da sıkıntılarınızı gidereceğiz" dedi.
Birkaç yıl sonra Denizli’nin her noktasında yaşam kalitesinin artacağına dikkat çeken Başkan Zolan, "Büyükşehir en çok belde ve köylere avantajlar sağlıyor.Yasa ile birlikte köylerimizdeki tüm yapılar ruhsatlı hale geliyor" diye konuştu. Ev yapılmak istendiğinde farklı tip projeler üretileceğini ve vatandaşın ihtiyaca göre farklı büyüklüklerde, bölgenin özelliklerine göre hazırlanacak projelerden birini seçerek evini yapabileceğini söyledi.