Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve diğer protokol üyeleriyle birlikte Denizli'deki patlamalarda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun diyen Zeybekci daha sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Patlamadan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Zeybekci, "Patlamada 1 kişi öldü ve 35 kişi yaralandı. Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yaralılar gitgide iyileşiyor. İnşallah kimsede bir sıkıntı olmayacak. Diğer yaralı kardeşlerimiz de iyileşecek. Gereken çalışmalar yapılıyor" dedi.

İsrail'in Filistin'e olan saldırılarıyla da ilgili konuşan Zeybekci, "Benim söylediklerim İsrail Devleti'nedir. Orada yaşayan Musevi vatandaşlar da bizim söylediklerimizi kabul edecektir. Orada yapılan masum insanlara bir zulümdür. Orada katledilen Filistinliler var. Çocuklar ve bebekler parçalanıyor. Olanlar karşısında yüreklerimiz parçalanıyor. Benim kalbimden asla şu geçmez. İsrail Devleti'nin yaptığı katliamlar karşısında olan Musevi vatandaşlar da var. Onların da bu zulüm karşısındadır. Yaptıkları bu zulüm karşısında Allah onlara mislini versin demeyeceğiz. Onlardan bu zulmü artık durdurmasını istiyoruz" dedi