Denizli Milletvekili, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle sohbet etti. Sohbetinde Denizlispor’un bulunduğu durumla ilgili de açıklama yapan Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, "Gerek belediye başkanlığım döneminde gerekse diğer zamanlarda Denizlispor için büyük işler yapmaya çalıştık. Ancak her zaman şunu söyledim.

Denizlispor’da bu şehrin çocukları oynamalı. Futbolcular maçtan sonra Gazi Bulvarı’da gezmeli. Kaleiçi’nde esnafla iki çay içmeli. Bu yerelleşmeyi sağlayamadığımız sürece taşıma suyla değirmen dönmez. Bunu da görüyoruz" dedi.
Aktarılan paralarla Denizli’ye iki stat yapılabileceğini ifade eden Zeybekci, "Aktardığımız onca kaynağa rağmen maalesef bir türlü başarı gelmedi. Geçmişte bazı dönemlerde oyunculara 50 bin dolar gibi ücretler verilmediği için maalesef mahkeme yollarıyla 500 bin dolar gibi paralar ödeniyor. Bu yanlışları kimler yaptı? Bunu yapanlar sonra kalkıp da beni eleştiriyor şimdi. Bu konuda yanlış yapanlar hesap vermeli. Vatandaş, medya herkes bunun hesabını sormalı" diye konuştu.