AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Denizli Gıda Kontrol laboratuvar Müdürlüğündeki yetkilileri ziyaret ederek çalışmalar hakkına bilgi aldı.
AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Denizli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Kurum Müdürü Mehmet Emin Turgut’a görevine yeni atanmış olmasından dolayı başarı dileyen Yüksel, daha sonra laboratuvarı gezerek, kurumun görev alanında bulunan faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı.
Ziyareti, vatandaşa daha kaliteli, etkin ve sürdürülebilir gıda hizmeti sunmak için yapılması gereken faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak için gerçekleştirdiklerini belirten Yüksel, "Gıda, Tarım ve Hayvancılılık alanına son derece önem veriyoruz. Öncelikle halk sağlığının korunması, esnaf ve sanayicinin daha kaliteli ve sağlıklı gıda üretiminin sağlanarak ticari başarıları ile ihracatın daha çok geliştirilmesi bizim için son derece önem taşımaktadır. Denizli'ye yakışır bir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün daha modern bir hizmet binasına kavuşması için süratle çalışmalara başlanmalı. Ayrıca cihaz altyapısı konusunda yapılacak bir çalışma neticesinde kaynak oluşturulması ve bu cihazların kuruma kazandırılması konusunda yine ivedilikle bir çalışma yapılması önemlidir" dedi.