Aydın İmam Hatip Lisesi Mezunu olan Betül-Mustafa Özkaya çifti, hafta sonu tatilini aynı okuldan mezun oldukları arkadaşları ile birlikte geçirmek üzere Aydın’a gelip Çakırbeyli Köyü’nde buluştular. Akşam saatlerine kadar ailece arkadaşları ile birlikte piknik yapıp sohbet eden arkadaşlar, Akşam Namazını Çakırbeyli Köyü’nde kıldıktan sonra evlerine dönmek üzere birbirleri ile vedalaştılar. Germencik Ortaklar Beldesi Merkez Camisi’nde görev yapan ve yeni ev aldığı öğrenilen Mustafa Özkaya, eşi Betül Özkaya ve 2 yaşındaki çocukları Yunus Özkaya ile evlerine giderken, İncirliova yolu üzerinde bulunan bir yapı marketin karşısına 09 EN 501 plakalı otomobilini park edip karşıda bulunan mağazadan ihtiyaçlarını almak istedi.
Yapım çalışması olduğu için tek şeritten işleyen trafikte yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen anne, baba ve çocuğa süt taşıyan özel bir firmaya ait R.V. yönetimindeki 09 AS 847 plakalı kamyonet çarptı. Kazada anne, baba ve 2 yaşındaki çocukları ağır yaralandı, hastaneye kaldırılan anne Betül Özkaya hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan baba Mustafa Özkaya ile çocukları Yunus Özkaya’nın tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazada hayatını kaybeden Betül Özkaya’nın da Aydın İmam Hatip Lisesi emekli müdür yardımcılarından Mukadder Demir’in kızı olduğu öğrenildi.

“AYNI YERDE 4 ARABA BİRBİRİNE GİRDİ”


Kazanın meydana geldiği yerde, kısa bir süre sonra zincirleme bir kaza daha meydana geldi. İncirliova istikametinden Aydın istikametine seyir halinde olan 34 ABD 70 plakalı araç önünde seyreden 45 FR 484 plakalı araca çarpınca, önünde seyreden 09 BN 510 plakalı ve 09 AH 914 plakalı araçlar da zarar gördü. Tek şeritten işleyen trafikte Bölge Trafik Ekipleri yeterli güvenlik tedbiri almayınca kaza mahallinde zaman zaman tehlikeli anlar yaşandı.