Aydın’da etkili olan rüzgar nedeniyle Aydın Denizli karayolu kenarında bulunan bir ağaç yola devrildi. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolun boş olması faciayı önledi.
Olay, Aydın Denizli karayolu Orgeneral Eşref Bitlis Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; etkili olan rüzgar nedeniyle yolun sağında bulunan 8-10 metre yüksekliğindeki okaliptüs ağacı ortasından ikiye ayrılarak yola devrildi. Ağacın iki dalından birisi koparak üç şeritli yolun iki şeridini tamamen trafiğe kapattı.
Trafiğin yoğun olduğu saatlerde yaşanan olayda, dalın yola düştüğü anda karayolundan geçen aracın bulunmaması olası bir faciayı önledi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine trafik ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. Her hangi bir kazanın yaşanmaması için yolda önlem alan trafik polisleri, tehlikeye yol açan ağacın karayolundan kaldırılması için Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, motorlu testereyle ağacı parçalayarak karayolundan uzaklaştırdı. Ağacın karayolundan kaldırılmasının ardından bölgedeki trafik akışı normale döndü.