Geçtiğimiz cuma günü Beylerbeyi Mahallesinde bir kişinin otomobil çarpması sonucu vefat etmesine ilişkin jandarma komutanlığının yaptığı titiz çalışma 24 saat geçmeden sonuç verdi. İncelemeler sonucunda olayın cinayetten çok trafik kazası olabileceği tespit eden jandarma ekipleri, çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Bölgeyi çok uzaktan gören bir kamera kaydına ulaşan jandarma ekipleri ölen şahsın ölmeden hemen önceki görüntülerine ulaştı.
O Görüntülerde yapılan incelemelerde Beylerbeyi Mahallesi'nden bir aracın Sarayköy istikametine doğru döndüğünü, çarpılan şahsın üzerinde karanlıkta kendini belli eden herhangi bir uyarı veya reflektörün olmadığını tespit etti. Bunun üzerine Jandarma ekipleri olayın bir trafik kazası olabileceği ve sürücünün karanlıkta şahsı görmediğinden dolayı çarpmış olabileceği kanaatine vardı. 

Jandarma Komutanlığının yaptığı titiz çalışmanın ardından aracın bilgilerine ulaşıldı. Aracın kaza sonrasında çeşitli yerlerinde oluşan hasarların tamir yoluna gittiği, kırılan camı da tamir ettirdiği anlaşıldı. Bu bilgiler doğrultusunda jandarma ekipleri, aracı kullanan şahsa ulaştı. Gözaltına alınan şahıs, yapılan sorgusunda kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti. İfadesinde, şahsı görmediğini, şahıs üzerinde herhangi bir reflektör, ikaz ışığı olmadığını, kaza yaptığı yerde ışıklandırma olmamasından dolayı şahsı görmeden çarptığı ve bu yüzden telaşa kapılıp kaçtığını belirtti. Mahkemeye çıkarılan araç sürücüsü A.C., Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest bırakıldı.