Valilik Salonunda düzenlenen etkinliğe; Vali Şükrü Kocatepe,Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ile başarılı hekimlerimiz katıldı.
 
Etkinlikte konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı; “Sağlık Bakanlığımız tarafından sağlık çalışanlarına yönelik her yıl 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu etkinlikler kapsamında başarılı sağlık çalışanı olarak her ili temsilen, Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden birer hekim “Yılın Doktorları” olarak seçilerek ödüllendirilmektedir. Her ili temsilen seçilen başarılı personelin seçiminde; tıbbı ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmalarının yanında önemli bilimsel çalışmalara imza atan, görevini fedakârlık ve üstün gayretle ifa eden, bunun yanında halkımızın sevgi ve saygısını kazanmış doktorlara yer verilmektedir” dedi.

Valimiz Şükrü Kocatepe ise belge alan doktorlarımızı tebrik ederek; “Başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlerin verdiği hizmet insanlara verilen önemli hizmetlerin başında gelmektedir. Dünyada sağlıktan daha büyük bir hizmet yok. Bölge Hastanemizi inşallah Sayın Bakanlarımız takip ediyorlar. Bu sene ihalesi gerçekleşecek diye ümit ediyoruz. Sürekli takipteyiz. Denizli güzel bir Şehir Hastanesine kavuşacak. Bu konuda çevremizdeki diğer illere göre daha gerideyiz ama inşallah bizimki en modern hastane olur” dedi.
İlimizden de bu yıl İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden Çardak Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr.Zeliha Keskin Şensoy, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Servergazi Devlet Hastanesinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali İhsan Yıldız "Yılın Doktorları" olarak seçildiler. Yılın doktorlarına Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından verilen belgeleri Valimiz Şükrü Kocatepe tarafından takdim edildi.

Ayrıca Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Engin Mengü, Sevindik Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Ali Tatar, Pamukkale H.Cafer Özer T.S.M’de görevli Dr. Tülay Alan, Şifabul Aile Sağlığı Merkezinde görevli Mehmet Dirioğlu, Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Dr. Hasan Koyuncu, Çivril Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ali Özgür Atalay, Denizli Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Mert Özen, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde görevli Uzm.Dr. Özgül Türkarslan, Çameli İlçe Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ayşe Türkarslan ve Tavas Devlet Hastanesinde görevli Murat Levent Dereli’ye Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından verilen Teşekkür Belgeleri Valimiz Şükrü Kocatepe tarafından takdim edildi.