Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Ümit Bahtiyar,  seçim çalışmalarına devam ediyor.
Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Develi ve  Kayhan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yağan sağanak yağmura rağmen vatandaşlar Bahtiyar’a yoğun ilgi gösterdi. 
Seçim çalışmaları sırasında Pamukkale ilçesinde yaşayan, hayvancılık ve tarımla uğraşan vatandaşların bir takım endişelerinin bulunduğunu belirten Başkan adayı Bahtiyar, “Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla birlikte küçük çapta hayvancılık yapan vatandaşların endişeli olduğunu biliyorum. Buradan sizlere şunun garantisi veriyorum. Biz belediye başkanlığına seçilirsek, Pamukkale bölgesinde yaşayan gerek tarım, gerekse hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız rahat olsun. Biz daha onların önünü açmaya, uygulayacağımız modern tarım ve hayvancılık projeleriyle gelir seviyelerini artırmaya geliyoruz. Biz yıkmaya değil,  yapmaya geliyoruz, insanların ekmeğiyle oynamaya gelmiyoruz” dedi.

Bahtiyar, 30 Mart’ta göreve gelmeleri halinde özellikle sağlık turizmini geliştirmeye yönelik projeleri uygulamaya koyacaklarını belirten Bahtiyar, “Bildiğiniz gibi Pamukkale’mize yılda 2 milyon civarında turist geliyor. Ancak bunların yöreye katkısı yok. Pamukkale’yi günü birlik ziyaret edip, başka turizm bölgelerine gidiyorlar. Ancak Allah bize Belediye başkanlığını nasip ederse öncelikli işimiz Dünya’da yükselen değer olan sağlık turizminin  önünü açacağız. Yani bu bölgeye yerli ve yabancı insanlar tedavi olmaya gelecek, en az bir hafta kalacaklar ve bunun bölgeye önemli getirisi olacak” diye konuştu.   

Bahtiyar, Ekibiyle birlikte Pamukkale’de yaşayanların hizmetkarı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Bahtiyar, “Belediyeciliği,  çok iyi bilen biriyim. Hayatımın önemli bir bölümünü,  yani 15 yılını belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak geçiren bir insanım.  İlimizde nelerin eksik olduğunu ve daha nelerin yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Alt yapı, içme suyu, yol, kanalizasyon, parklar ve   spor tesisleri zaten belediyenin yapması gereken hizmetler. Belediyeler bunun için vardır.  Bunları yaparken, uygulayacağınız projelerle vatandaşın yaşam standardını yükseltmeniz de gerekiyor. İşte biz bunun için yola çıktık. Pamukkale’nin yaşam standardını yükselmek için yollara döküldük.  Projelerimizi ve ekibimizi buna göre oluşturduk. Ben sizden bana inanmanızı, güvenmenizi ve  beş yıllığına yetki vermenizi istiyorum. Ümidinize sahip çıkın, hep birlikte Bahtiyar olalım” ifadelerini kullandı.