Denizli Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Her yıl Mart ayının ilk haftası yurt genelinde kutlanan Yeşil haftası nedeniyle sigaranın, alkolün ve uyuşturucu maddelerin bireylere, aileye ve topluma verdiği zararlarının farkındalık oluşturmak için ziyaretlerde bulunduklarını belirten Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Ümit Bayagut, Başkan Subaşıoğlu’na görevinde başarılar diledi.
Bayagut, Yeşilay Haftası nedeniyle bağımlıkla ve bağımlılığı teşvik eden güç ve odaklarla mücadele etmek için toplumu harekete geçirmek için farkındalık çalışmaları yürüttüklerini söyleyerek cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayagut gençlik projelerinden bahsederek bu konuda belediye ile iş birliği içerisinde projeler üretebileceklerini belirtti.
Subaşıoğlu, “Merkezefendi İlçesi, sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi olacak diye çıktığımız bu yolda bizler, neslimizin bağımlılıklardan uzak sağlıklı yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklarımızın bilinçli ve sağlıklı yetişmesi için projeler gerçekleştiriyor, sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutmak büyük hedefimizdir.  Evlatlarımızı esir alan bağımlılık maddelerine göz yummayalım. Bu bağlamda Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi’nin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bundan sonra ki süreçte de sorumlu gençlerin, sorunsuz geleceğin oluşması konusunda cemiyetimizle iş birliği içerisinde olarak çalasımalar yürüteceğiz” dedi.