Milliyetçi Hareketçi Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınları bir araya getirdi. “kadınlar matinesi” adı altında düzenlenen müzikli eğlencede kadınlar gönüllerince eğlenerek yorgunluk ve stres attı.  
Avşar Düğün Salonları’nda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın da katıldığı etkinlikte “Başkan Yeniyol” sloganları eşliğinde salona giren Nihat Yeniyol, tek tek bayanlarla sohbet ederek günlerini kutladı ve karanfil hediye etti. Yaklaşık 250 bayanın katılımı ile gerçekleşen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareketçi Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “30 Mart’ta yapılacak seçimlerde en büyük görev sizlere düşüyor. Sandıklardan zaferle çıkmamız için sizlerin destek ve gayretine ihtiyacımız var. Merkezefendi ilçemizi seçimlerin ardından hep birlikte yöneteceğiz” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan “Kadınlarımız ailelerinin, çocuklarının yüklerini omuzlarında taşıyorlar. Bu, gerçekten sizlerin, toplumumuzda he kadar önemli olduğunuzu ortaya koyan en büyük göstergedir. Nihat Yeniyol ve MHP’ye yardımcı olmak için 30 Mart’ı beklemeyin. 30 Mart tarihinden önce çalışmalara hızlı bir şekilde devam edin. Nihat Yeniyol’un Servergazi Belediye Başkanlığına ikinci kez yüzde 70.1’lik oy oranı ile seçilmişti. Merkezefendi için bu oranı daha yukarılara taşımak için el birliği ile çalışmaya devam” dedi. 
Programın devamında katılımcılar, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek seçim maratonunun stresini atma imkanı buldu.