MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, formasını terlettiği ve başkanlığını yaptığı Yeşilköyspor’u ziyaret etti. Yönetim, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.  
MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, bir dönem futbol oynadığı, kulüp başkanlığını yaptığı ve halen de onursal başkanı olduğu Yeşilköyspor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Özkan Aslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yeniyol ve meclis üyeleri futbolculara başarı dileğinde bulundu. İlk olarak kulüp yönetimi ile bir süre görüşen Yeniyol, daha sonra antrenmanı ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyete başarı diledi. Yeşilköyspor’un Denizli’nin en eski kulüplerinden biri olduğunu ifade eden Yeniyol, kulüp başkanlığı döneminde kazandırılan hizmetlerin mevcut Denizli Belediyesi tarafından sahip çıkılmamasına sitem etti. 30 Martta yapılacak mahalli idareler seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi’nden Merkezefendi Belediye Başkanlığına aday olduğunu yineleyen Yeniyol, futbolcu ve teknik heyetten destek istedi. Belediye başkanı seçildiği takdirde ilçe sınırlarında bulunan kulüplere her türlü desteğin sağlanacağını açıkladı. 
MHP Merkezefendi Belediye Başkan dayı Nihat Yeniyol’un Yeşilköyspor’daki geçmişini hatırlattığı konuşmasında, Kulüp Başkanı Özkan Aslan, “Nihat Yeniyol, kulüp başkanlığı ve Servergazi Belediye Başkanlığı döneminde önemli hizmetler yaptı. Bizim açımızdan en önemlisi ise şu an kullandığımız tesisleri bizlere hediye etti. Futbola ve kulüplere bakış açısını biliyoruz. Sporu seven birinin başkan seçilmesi bizleri mutlu eder” dedi. Yeşilköyspor Kulüp Yönetimi üzerinde Nihat Yeniyol yazan 10 numaralı yeşil beyaz forma hediye etti. Ziyaretin sonunda da Yeniyol ile futbolcular karşılıklı paslaştı. 
MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yenyol, futbolculara baklava ikramında bulundu.