MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Merkezefendi İlçesi için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklamaya başlıyor. 
İnsan odaklı bir yönetim anlayışı belirlediğini söyleyen Yeniyol, Merkezefendi’de yaşayan insanların yönetim de ve yapılacak projelerde söz sahibi olması amacıyla sosyal medya üzerinden bir çalışma başlattı. Merkezefendi İlçesi’ne yaşayan sosyal medya kullanıcılarına seslenen ve proje bazlı yapılmasını istedikleri düşünceleri var ise kendilerine ulaşmalarını isteyen Yeniyol, “Merkezefendi’de ben değil biz varız. Biz olmak için de herkesin sesine kulak vermeliyiz. Ortak müşterekte buluşup projeleri hayata geçirmeliyiz. Yaşam alanlarındaki sıkıntıları ve çözüm önerilerini en iyi bilen ve söz söyleme hakkına sahip olan herkese buradan sesleniyorum” dedi. 

KİTABI EZBERE BİLİYORUM
Laf olsun diye konuşmadığının altını çizen Yeniyol, “Eğer ilçemizi kalkındıracak, Denizli, Ege Bölgesi ve Türkiye’de konuşulur hale getirmek istiyorsak bunu yine el ele vererek yapacağız. Laf olsun diye konuşmuyoruz. 10 yıllık Servergazi Belediye Başkanlığım döneminde bunu hayata geçirdik. İkinci dönem yüzde 71 oy oranı ile yeniden seçildim. İnsanlarımız bizim o dönem yaptığımız uygulamalara güvendikleri ve onay verdikleri için rekor bir oy oranı ile bizi yeniden seçti. Kurucu belediye başkanı olarak tecrübe yaşadım. Tabiri caiz ise kitapta neler yazdığını nelerle karşılaşabileceğimi iyi biliyorum. Kaybedilecek zaman yok. Bunun için de tecrübe ve liyakatli ellere yetki verilmesi lazım” dedi.