MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol ve kalabalık bir grup önceki gün akşam Göveçlik’e giderek burada yaşayan insanların sıkıntılarını öğrenerek isteklerini aldı. Burada konuşan Yeniyol, “Her zaman yanınızda olacağıma söz veriyorum” dedi.

Mahalle kahvehanesinde gerçekleşen ve yoğun bir katılımın yaşandığı programa MHP Denizli Eski Milletvekli Salih Erbeyin de katıldı. Programın açılışında konuşan MHP İl Eski Başkanı Ferudun Ünal, “10 yıl Servergazi belediye başkanlığı yapmış Nihat Yeniyol ile Merkezefendi belediye başkanlığı için yola çıktık. Seçim propagandasından ziyade sohbet etmek amacıyla buradayız. Problemleriniz var ise onları alabiliriz” dedi.
Sözlerine 1999-2009 yılları arasında Servergazi Beldesinde 2 dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak başlayan Yeniyol, “Seçim sürecimizi çok hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Sizlerin istek beklenti ve sıkıntılarını almak amacıyla bu akşam buradayız. Seçimlerle ilgili projelerimiz olacak. Göveçlik Mahallesi sıkıntılarını dinleyip yapacak olduğumuz çalışmalar onların çözümüne ilişkin projelerimizi ortaya koyacağız. Benim için kutsal olan makam bizlere nasip olursa sıkıntıları hep birlikte aşmaya çalışacağız. Ne yapabiliriz onu konuşalım. Nihat Yeniyol olarak her zaman yanınızda olacağıma söz veriyorum” dedi.
Bir soru üzerne Yeniyol, “Servergazi belediye başkanlığı dönemimde yatırımcı daire müdürleri ile toplantı yaptık. Onlara İmar çalışmalarının bittiğini alt yapı çalışmalarına başlayacağımızı yolların tekrar tekrar kazılmaması için birlikte hareket etme niyetinde olduğumuzu söyledik. Yeni koordineli bir çalışma ortaya koyduk. Asfaltlar defalarca kazılmadı. Önce yeraltındaki çalışma tamamlandı. Bugünkü iktidar sizlere somadan referandum yapmadan Göveçlik, Başkarcı, Hallaçlar, Bereketli, Servergazi, beldelerini mahalle etti. Denizli büyükşehir oldu. Emlak ve çevre temizlik vergileri atacak. Denizli’nin büyükşehir olmasına itirazımız yok ancak vergiler de artıyor” dedi
Göveçlikte yaşayan insanların en temel sorunlarından birinin kanalizasyon ve altyapı olduğunu ifade eden mahalleli, doğalgaz konusunda da sıkınt yaşadıklarını, hala doğalgaz çalışmalarının Göveçlik’te başlamadığını anlattı. Sorunlar üzerine Yeniyol, “Merkezefendi İlçemiz için yapacak olduğunuz çalışmaların içinde ilçemizde oturan  vatandaşlar olacak. Onların düşünceleri, görüş ve öneriler hizmet etme noktasında önümüzü açacak. El birliği ile Merkezefendi’yi Türkiye’nin gözde ilçeleri arasında yer alacak” dedi.