Berber ve kuaför esnafları ile buluşan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “Şu kadar dev projelerimiz var demek doğru değil. Yeni kurulan bir belediyenin ilk kuruluş çalışmalarını tamamlayıp kaynağa göre hizmet yapılacak” dedi. 

Berber ve kuaför esnafları ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, esnaflara önemli mesajlar verdi. Merkezefendi İlçesi’nde yapılacak hizmetlerde “ben yaptım oldu zihniyetinin kesinlikle söz konusu olmayacağına değinen Yeniyol, “Yapılacak her projede sizlerin görüş ve önerileri alınacak. Sizler bizlerin önünü açacaksınız” dedi. 
Denizli’de berber ve kuaför sektörünün önemli isimlerinden Yakup Güleç’in önderliğinde Bayramyeri’ndeki Karaca Pastanesi’nde bir araya gelen berber ve kuaför esnafları ile buluşan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, burada esnafların görüş, öneri ve yaşadıkları bölgeler ile ilgili şikayetlerini aldı. Yeniyol, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Avukat Yusuf Garip çok partililerin de katıldığı toplantıda, Merkezefendi İlçesi’nin çeşitli bölgelerinden gelen çok sayıda esnafı dinledi ve onlardan gelen sorulara da içtenlikle yanıt verdi. 

GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM 
Mega projeleri olup olmadığı ile ilgili bir soru üzerine Yeniyol, Mart ayı başından itibaren Merkezefendi ile ilgili projelerimiz açıklanmaya başlanacak. İlk önceliğimiz çok büyük projelerden ziyade insanlarımızın yaşam şartlarını düzenleyici, onları insan gibi yaşamalarını amaçlayan projelerimizin olduğunu hepiniz göreceksiniz. Şu kadar dev projelerimiz var demek doğru değil. Yeni kurulan bir belediyenin ilk kuruluş çalışmalarını tamamlayıp kaynağa göre hizmet yapılacak. Bu noktada sayı bildirmek inandırıcı olmaz. O kutsal makam sizlerin de desteği ile bizlere nasip olduğunda hepimiz el birliği ile çalışacağız. Hep beraber yapacak, hep beraber ilçemizi kalkındıracağız” dedi. 

SİZLER BİZLERİN ÖNÜNÜ AÇACAK
Vatandaşların kabul etmediği projelerin uygulanmayacağını dile getiren Yeniyol, “Servergazi Beldesi’nde yaptığımız çalışmalar herkesin malumudur. Sizler bu bölgede yaşayan insanlar olarak bu hizmetleri en iyi bilen insanlardansınız. Servergazi’de yapılan bütün çalışmalarda vatandaşlarımız ve kanaat önderleri işin içinde oldu. ilk olarak imar işlerini tamamladık. Alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Sonrasında üst yapılara geçtik. Yeni kurulan Servergazi Beldesi’nde kurucu belediye başkanı olarak neler yapılması gerektiğini çok iyi öğrendim. İkinci dönem de yüzde 71 ile seçimi kazandım. Yeni ilçe belediyemiz ile ilgili tecrübeli bir isim olarak karşınızdayım. Orada edindiğim tecrübe ile çok kısa bir zaman içinde Merkezefendi’deki yapılanmayı tamamlayıp çok hızlı bir şekilde hizmetlere geçebiliriz.