MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, çatısında fotovoltaik güneş panelleri ile kendi enerjisini kendisi üreten son teknolojiye sahip pazaryerleri yapacaklarını söyledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, pazaryeri ziyaretlerinde esnaflara yeni nesil olarak adlandırdığı pazaryeri projesini anlatıyor. Pazarcı esnafının beğenisini kazanan proje, uygulandığında ilkleri de beraberinde getirecek. Pazaryerlerinin Merkezefendi için çok önemli olduğunu ifade eden Yeniyol, “Pazaryerlerimizin standardının yüksek olması, ergonomik ve kullanışlı olması, temizliği ile tüm dünyaya örnek mekanlar olacaktır. Çatısında yer alan fotovoltaik güneş panelleri ile kendi enerjisini kendisi üreten son teknolojiye sahip alanlar ile ülke ekonomisine katkıda bulunacağız. Projemiz hayata geçtiğinde herkesin beğenisini kazanacak, esnaflarımıza büyük kolaylık sağlayacaktır. Kışın ısıtmalı, yazın da soğutmalı özelliğe sahip pazaryerlerimiz, esnaf ve vatandaşlar açısından son derece büyük bir kazanım olacak” dedi. Denizli’ye yakışmayan pazaryerlerinin halen mevcut olduğu üzerinde duran Yeniyol, 30 Mart’ta kutsal makam bizlere nasip olursa bu hizmetimizi gerçekleştireceğiz” dedi. 
Pazarcı esnaflarının sorunlarını da dinleyen Yeniyol, “Vatandaşlarımızın sıkıntıları ve beklentileri çok büyük. Merkezefendi İlçemizde bulunan mahallelerimizin çoğuna hizmet yeterince gelmemiş. Alt yapı sıkıntısı çok büyük. İnsanlarımızın çok büyük ihtiyaçları var. Bunları proje haline getirip sokak sokak, mahalle mahalle çalışarak vatandaşlarla yapacağımız istişareler neticesinde öncelik sırasına göre hizmetleri hayata geçireceğiz” dedi.