DETGİS’DE YENİ BAŞKAN KOLTUKSUZ OLDU
Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), Yönetim Kurulu üyeleri ve aileleri geleneksel Bahar Kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltının ardından yönetim kurulu başkanlığı görev değişimi yapıldı. 6 yıldır DETGİS Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İsa Dal görevi Mustafa Koltuksuz’a devretti.

Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), Yönetim Kurulu üyeleri ve aileleri geleneksel Bahar Kahvaltısında bir araya geldi. Saki Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Önceki Dönem DETGİS Başkanı ve CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, DETGİS Yönetim Kurulu Başkan İsa Dal, yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.
Düzenlenen kahvaltının ardından yönetim kurulu başkanlığı görev değişimi yapıldı. 6 yıldır DETGİS Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İsa Dal görevi Mustafa Koltuksuz’a devretti.

Devir-teslim töreninde bir konuşma yapan DETGİS Başkanı İsa Dal, 6 yıldır yürüttükleri görevi başarıyla genç nesile aktardıklarını söyledi ve yeni yönetime başarılar diledi. Dal “6 yıldır üzerimize düşen görevi yapmaya çabaladık. DETGİS benim için sadece bir dernek başkanlığı, bir koltuk değil benim bir işimdi. Benim işimin bir parçasıydı hatta işimin önünde geldiği dönemler oldu. Aynı iş disiplini ile dernek yönettik. Bunun sonucunda da Türkiye ve hatta uluslararası çap da başarılar getirmiş olduk. Yönetim kurulu arkadaşlarım her konuda elini taşın altına koydular. Bundan sonraki yönetim kurulumuza ve yeni başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Önceki Dönem DETGİS Başkanı ve CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, mevcut başkan İsa Dal’ın görevde olduğu dönemde çok güzel işlere imza atıldığını belirtti. Arslan, yeni başkana ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

Yeni dönemde DETGİS’in yönetim kurulu başkanlığını yürütecek olan yeni başkan Mustafa Koltuksuz da resmi olarak başkanlığı İsa Dal’dan devraldığını fakat her zaman onun desteği ile çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Daha sonra program yeni yönetim kurulunun toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.