Denizli’de bir et lokantası çöp şiş yeme rekorunu kıracak rekortmenler arıyordu. Daha önce Sarayköylü Bayram Karaduman 190 adet çöp şiş yiyerek rekoru kırmıştı. rekor yenilenilendi 190 adetten fazla yiyene çıktı.  Lokanta, sosyal medya hesabından yeni yarışmayı duyurdu. Duyuruda, Lokanta olarak en çok çöp şiş yeme rekorunu hâlâ daha Sarayköy’den Bayram Karaduman elinde bulundurmaktadır. Onun kırdığı 190 tane şiş yeme rekorunu kırabilecek Babayiğitler veya Ana yiğitler aranıyor. 191 tane şiş yiyen ve rekor kıran Misafirimizin çöp şişleri ücretsiz sayılacak ve bir tane de çeyrek altınla ödüllendirilecektir” denildi.
 
GENÇ KADIN 225 ADET ÇÖP ŞİŞ YEDİ

Bu sefer yarışmanın galibi bir kadındı 225 adet çöp şiş yiyerek yarışmayı kazandı. Esra isimli genç kadın çöp şiş yeme rekorunu kırarak rekoru 225 adete çıkardı. Genç kadın rekoru kırınca hesap ödemediği gibi, üstüne çeyrek Altın kazandı.
 
ÇÖP ŞİŞ DIŞINDA YEDİKLERİ

Lokanta yetkilisi Mehmet Kaya, “Denizliden Misafirimiz olan Esra hanım 225 adet çöp şiş yiyerek hem yeni Çöpşiş Rekortmeni olmuştur hem de yedikleri Şişler den ücret alınmayarak Çeyrek altının da sahibi olmuştur. Kendisini Tebrik ederiz. Esra hanımın 225 çöpşiş dışında yedikleri.. 1 Pepsi cola,3 Ayran, 3 tabak duble salata, 3 lavaş, 4 tatlı...
Kendine güvenen Bay Bayan tüm herkesi 225 çöp şiş rekorunu kırmaya bekleriz. Bakalım bu açıklamadan sonra Esra hanımın rekorunu kırmayı deneyecek olan var mı ? Bu arada Esra hanımın canlı yayında yeni bir rekor denemesi yapacağı konusunda da bilgiler geldi” dedi.