DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, Ramazan davulcusu 37 yaşındaki Ali Ünnü, mahalle sakinlerini sahura kaldırdıktan sonra evine dönerken av tüfekli saldırıya uğradı. Kol ve bacağına isabet eden saçmalarla yaralanan Ünnü, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Ünnü'ye saldıran kişinin yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında, Yazır Mahallesi Çimenlik Mevkii'nde meydana geldi. Ramazan davulcusu Ali Ünnü, mahalle sakinlerini sahura kaldırdıktan sonra evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada bir evin köşesine gizlenen ve kadın kıyafeti giydiği ileri sürülen bir kişi, av tüfeğiyle Ali Ünnü'ye ateş etti.
Ramazan davulcusu Ali Ünnü, av tüfeğinden çıkan saçmaların kol ve bacağına isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Silah sesini duyanlar, jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine glen sağlık ekipleri Ünnü'yü ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ünnü, tedavisinin ardından bugün taburcu edildi. 

Ünnü'nün kendisini vuran kişiyi tanımadığını söylediği ve şikayetçi olmadığı öğrenildi. Saldırganın yakalanması için çalışma başlatan jandarma, olayla soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.