Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan 
Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bölgeye gerçekleştirdiği önceki ziyaretlerde Yatağan’ın Denizli için örnek bir mahalle olacağı sözünü verdiklerini anımsatan Başkan Zolan, “Mahallemizde alt yapı çalışmalarına başlamıştık. Şu anda kanalizasyonun yüzde 70’i, içme suyunun da yüzde 20’si tamamlandı” dedi. Eylül sonunda bitirilecek alt yapı çalışmaları sonrasında üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını belirten Başkan Zolan, “Yatağan’daki kaldırımları ve asfaltları komple sökeceğiz. Sıfırdan bir üst yapı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yatağanlılara meydan müjdesi

Yatağan’ın kaldırımlarıyla, asfaltıyla, kilit taşlarıyla çok daha güzel bir mahalle olacağını vurgulayan Başkan Zolan, mahallenin meydanında da düzenleme yapacaklarını müjdeledi. Başkan Osman Zolan, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Yatağan’ı hedef koyduğumuz o örnek mahalle haline getireceğiz. Seneye yaza girerken inşallah projelerimizin hepsi tamamlanmış olacak. Önümüzdeki yıl ise yeni projeler açıklayacağız. Siz her şeyin en güzeline layıksınız.”