AK Parti ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlıların gönüllerini aldı. AK Parti heyeti, başarılı çalışmalar nedeniyle kurum çalışanlarına teşekkür etti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Sosyal İşler Başkanı Müberra Öznur, İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Nihal Sakallı, il gençlik kolları sosyal işler başkanı Mehmet Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri yaşlılar haftası nedeniyle huzurevini ziyaret etti. Burada kalan yaşlılarla bir süre sohbet eden AK Parti heyeti, huzurevi yönetiminden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ile de bir süre görüşen AK Parti heyeti, başarılı çalışmalar nedeniyle Altın öncülüğünde kurum çalışanlarına teşekkür etti. 
Ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirme yapan ve yaşlıların toplumun aynası olduğunu ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkan Yardımcısı İl Sosyal İşler Başkanı Müberra Öznur, yaşlılarımıza bu dönemde gereken özenin gösterilmesinin önemine değindi. Gençliğin insanı aldatmaması gerektiğini aktaran Öznur, “İnsanın hayatında üç önemli evre vardır. Çocukluk, gençlik ve yaşlılıktır. Çocukluk döneminde bir büyüğün yardımına ve yönlendirmesine ihtiyacımız vardır. Yaşlılık dönemi de buna yakın bir dönemdir. Yılların yorgunluğunu omuzlarında hisseden, ömrünün son dönemlerini rahat ve huzur içinde geçirmelerini sağlamamız gereken yaşlılarımız, zaman zaman içimizi burkan görüntülerle karşımıza çıkmaktadır. Yaşlılarımıza gereken saygı ve özen göstermek bizler için büyük bir sorumluluktur. Bu anlamda AK Parti hükümetleri yaşlılık maaşı başta olmak üzere bir çok alanda düzenlemeye gitti. Bu yeterli değil. Bunun bilincindeyiz. Zaman içinde daha kalıcı tedbirler alma adına hazırlıklarımız sürmektedir” dedi.