Şehrin buluşma noktası Forum Çamlık, yarıyıl tatiline dopdolu bir programla girmeye hazırlanıyor. 20 Ocak Cuma günü başlayacak program tatilin son günü olan 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Program dahilinde 20-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Robot Kukla atölye çalışması sayesinde çocuklar, birbirinden orijinal robotlar tasarlayarak hayal güçlerini geliştirecek. 27-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Renkli Tuvaller atölyesinde ise çocuklar, rengarenk resimler yaparak yaratıcılıklarını konuşturacak. 3-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mankala Pentalfa etkinliğinde ise çocuklar, unutamayacakları bir vakit geçirecek.

Atölye çalışmalarının yanı sıra eğlencesi bol oyunlar da çocukları bekliyor. Dev Puzzle, Çizgide Kal, Dev Kardan Adam ve Denge Oyunu çocukları bekliyor. 15.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölyeler ve oyunlar tüm katılımcılara ücretsiz.

Yarıyıl tatilini dopdolu geçirmek isteyen çocuklar ve aileleri, şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık'a davetli!