Denizli halkı, hafta sonunda Adalet Parkı’na akın etti. Denizli Özel Servergazi Liseleri tarafından organize edilen "Hayat Bir Yarış Değil Birlikte Yol Almaktır" Adlı Bisiklet Turu ve Bahar Şenliği, sabahın erken saatlerinde başladı. Programda ilk önce Servergazi Eğitim Kurumları’nın gösterileri izleyicilerin beğenisine sunuldu. Programda ara ara bisiklet kazanan öğrenciler kurayla belirlendi.
50 talihli öğrenciye bisiklet hediye edilen programa Denizli Ak Parti milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Denizli Vali yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Altın ve vatandaşlar katıldı.

Öğrencilerin hayatın başından sonuna kadar bir imtihan maratonu içinde tutmanın doğru olmadığını belirten Servergazi Liseleri Müdürü Recep Ali Yalçın, “Çocuklarımız hayatın her anında imtihanla, yarışla karşı karşıyalar. Öğrencilerimize ve velilelere hayatın bir yarış olmadığını, birlikte yol almak olduğunu belirtmek için bahar şenliği organize ettik. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinliklerden sonra bisiklet turu için bisiklet başına geçen protokol ve vatandaşlar Adalet parkı etrafında tur attılar. Bisiklet turuna çok sayıda kişi katıldı.