Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Ege bölgesinin rekoru sayılabilecek bir oy oranı ile kazandığı belediye başkanlığındaki başarılını 5. kez taçlandırıyor. Yarımca yılın belediye başkanı ödülünü Cuma günü Ankara’da düzenlenen bir törenle alacak. 

Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca 5. kez yılın belediye başkanı ödülü almaya hak kazandı. 2009 yılında yapılan seçimlerde %69 oy oranı ile Ege bölgesinde rekor bir sayıyla belediye başkanlığını kazanan Yarımca, bu kez ödül kazanmada rekoru zorlayacak gibi gözüküyor.  
Kale ilçesinin adını her platformda dillendiren tanıtımı yapan İsmail Yarımca yaptığı başarılı çalışmalarla gündeme geliyor. Sürekli vatandaşın içinde olan ve sevinçli ve üzüntülü günlerde herkesin yanında olan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca "30 yıllık siyaset hayatımda 5. kez bu gururu yaşamaktayım. Bu ödül ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve belediye personelimizle almaya hak kazandık. Önümüze çıkan her türlü engellerin üstesinden gelerek, mazlumların yanında, haklının yanında olarak ve Cenab-ı Allah takdiriyle kazandık. Yaptığımız bu hizmetler önümüzdeki yıllar boyunca unutulmayacaktır."dedi. 
Yılın belediye başkanı seçilen İsmail Yarımca önümüzdeki günlerde Ankara'da ödülüne kavuşacak.