Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "222 Dev Proje" arasında söz verdiği Semt Hastanesi projesi için Büyükşehir Belediye Meclisi tek gündem maddesi ile olağanüstü toplandı. 
Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sümer, Sevindik, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent bölgelerine hitap etmesi planlanan Semt Hastanesi projesi için Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Meclis, Semt Hastanesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sağlık Bakanlığı ve Pamukkale Belediyesi ile protokol imzalamak üzere yetki vermeyi içeren tek gündem maddesini görüştü. Olumsuzluklar üzerine toplanmak yerine insanların ihtiyacını karşılamak üzere olağanüstü toplanmanın güzel olduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Toplantı çağrımıza karşılık verip katıldığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah bugün alacağımız karar güzelliklere vesile olacak" dedi.
Söz konusu sağlık yatırımının bir an önce sağlanması anlamında olağanüstü toplanma çağrısında bulunduklarını ifade eden Başkan Zolan, "Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sevindik, Sümer, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent gibi bölgelerinin ihtiyacı olan semt hastanesi ile ilgili talebi karşılamak için toplandık. Bölgedeki insanlarımız sağlıkla ilgili ihtiyaç duyduğunda Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi veya Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gitmekteydi. Hem maddi olarak hem de hastalık ve yaşlılık sebebiyle insanlarımız ulaşımda zorluklar yaşıyordu" dedi. 
Büyükşehir olmadan önce bölgede bir arsa arayışına girdiklerini ifade eden Başkan Zolan, yoğun çalışma sonucunda 2747 metrekare alan tespit edilerek mal sahipleri ile görüşüldüğünü ve bir yıl önce satın alındığını bildirdi. Hastanenin arsasını Büyükşehir Belediyesi'nin vereceğini kaydeden Başkan zolan, binayı Pamukkale Belediyesi'nin yapacağını, işletme ile cihaz donatımını da Sağlık Bakanlığı'nın üstleneceğini söyledi.