Yapımı uzun süredir tamamlanamayan Uşak Ulubey karayolunda bu sabah meydana gelen kazada 4’ü ağır 8 kişi yaralandı.
Kaza,bu sabah 07:45 sularında, Uşak Ulubey Karayolu’nun 13'üncüsü kilometresi Bekdemir Köyü dönüşünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; içerisinde Bekdemir Köyü’ne parke taşı döşemeye giden 8 işçinin bulunduğu, Muzaffer Altan’ın kullandığı 64 KC 060 plakalı minibüs Bekdemir Köyü’ne döneceği esnada, arakadan hızlı gelen Altın Madeni işlerini taşıyan Ömer Soner Ünal’ın idaresindeki 64 S 0472 plakalı servis minibüsünün ortadan çarpması sonucu parke işçilerinin bulunduğu minibüs 50 metre kadar sürüklenip yan yattı.
Çarpmanın etkisi ile parke işçilerinin bulunduğu minibüsten 7 kişi yolun kenarına ve tarlaya savruldu. Kaza sonucu 4’ü ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinene gelen çok sayıda ambulans ile kentteki devlet ve özel hastanelere sevk edildiler. Kazada yaralananların parke işçilerinin isimleri şöyle; Şoför Muzaffer Alkan, Akif Çokyakar, Mustafa Uğur, Özgür Bulduk, Mustafa Çayır, Ramazan Türegün, Bekir Bozkurt, Saadettin Işık. Altın Madeni Servis aracında bulunan 9 işçiden ise bir kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.
Kaza yerinde duran diğer yolcular ise yaşanan kazadan dolayı ve bir türlü bitmeyen yol çalışmasına tepki göstererek, ”Her sabah bu yolda kaza meydana geliyor. Son bir yılda 20’ye yakın insan hayatını kaybetti. Bugünde faciadan dönüldü. Bu yolun bitmesi için daha kaç canın gitmesi gerekiyor” dediler.