Seçim çalışmaları kapsamında 1. Sanayi Sitesi esnaflarıyla buluşan AK Parti Merkezefendi Beşediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, 222 projenin hazır olduğunu belirterek, "halkın karşısına projelerimizle çıkıyoruz" dedi.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla yürüten AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında 1. Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Sanayi esnaflarıyla birebir görüşen Subaşıoğlu, esnaflara projeleri aktardı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ile birlikte 222 dev proje hazırladıklarının altını çizen Subaşıoğlu, "Denizli Merkez'de 222 proje hazırladık. Projelerimiz şimdiden hazır. Bunlardan bizce en önemlisi bağlantı yoludur. Bu yol Ege Bölgesi'nin en uzun bağlantı yolu olacak. Bölgedeki trafik yoğunluğunu önemli derecede azaltacağını düşünüyoruz. Bizim en önemli proje budur. Biz projelerimizle geliyoruz. Halkın karşısına projelerimizle çıkıyoruz" dedi.
4. Sanayi Bölgesi de oluşturulacak
Hızla gelişen Denizli'de sanayi bölgelerinin giderek yetersiz hale geleceğinden söz eden Subaşıoğlu, "Denizli hızla gelişiyor. Denizli'nin hızla gelişmesine bağlı olarak sanayi sitelerinde ağırlık başlıyor. Bu nedenle 2014-2019 yılları arasında 4. Sanayi Sitesi'ni oluşturmayı düşünüyoruz. 222 dev projelerimizin arasında 4. sanayi sitesinin yapımı da  var" diye konuştu.
Muhammet'ime güveniyorum
Subaşıoğlu, seçim çalışmaları kapamında gittiği 1. Sanayi Sitesi'nde Lise Öğretmeni Erdal Öven'le karşılaştı. Lise öğretmeni  Öven; Subaşıoğlu hakkında şunları söyledi: "Bu yerel seçimdir. Yerel seçimlerde partiden ziyade aday ön plana çıkıyor. Bu seçimde partiye bakılmaz, adaya bakılır. Muhammet'im de aday olmuş. Adayımıza başkanlık yakışıyor. Muhammet'ime güveniyorum."