Denizli Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan şiddetli yağmura rağmen mahalle sakinleriyle beraber aynı sofrada orucunu açtı. Yağan yağmura rağmen iftar için gelen vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan mahalle sakinlerinin Ramazanını kutladı.

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı yoğun yağmur altında dualar edildi.
Yağmura rağmen mahalle sakinleriyle beraber aynı sofrada olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Bu şiddetli yağmura rağmen burada bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Allahın rahmeti altında orucumuzu sizlerle birlikte açmış olmak beni son derece mutlu etti. Küçük büyük bu sofrada bulunan herkesin ramazanını kutluyorum” dedi.

İftar Sonrası Başkan Zolan’ın 2. durağı 15 Mayıs mahallesi oldu. Teravi namazını Kayalık Cami’nde kılan Başkan Zolan daha sonra vatandaşlar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Zolan, “Sizler ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları son derece önemsiyorum. Bizim göremediğimiz farkına varamadığımız sorunları ilk ağızdan dinleme fırsatı buluyoruz. Sizlerin taleplerini almaya geldik” dedi.

Vatandaşların mahallelerine ilişkin taleplerini aktardığı bu tür toplantılara Denizli Belediyesi olarak başkan yardımcıları, daire müdürleri olmak üzere tam kadro katılmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Zolan, “ Tarihsel olarak Denizli için çok önem taşıyan, Müftü Ahmet Hulisi Efendi gibi Denizli’nin gururu bir şahsiyetin 15 Mayıs 1919 günü Milli Mücadele’yi başlattığı bu mahallede, sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin Ramazanını kutluyorum. Biz buraya sizlerin dertlerini, sorunlarını almaya geldik. Ve gördük ki bizlerden yeni proje talepleriniz var. Bu bizim için son derece mutluluk verici bir durum. Demek ki sizler bize inanıyor, güveniyor ve bu talepleri ancak bizim yapacağımız inancını taşıyorsunuz. Arkadaşlarıma hep söylüyorum. Bu kent insanı ne zaman bizden bir şey talep etmiyor ise işte o zaman gitme zamanımız gelmiştir. Şükürler olsun ki sizlerin yapsa yapsa ancak bunlar yapar düşüncesiyle taleplerinizi bizlere iletiyor olmanız bize olan inancınızın bir göstergesidir. Biz bu talepleri aldıkça daha bir keyifle bu kente hizmet etmeye gayret sarf ediyoruz. Biliyoruz ki çok iş yaptık, yapacak daha çok işimiz var. Denizli’nin son 8 yılda yaşadığı değişime bu kentte yaşayan herkes tanıklık etti. Bundan sonrada bu değişim artarak devam edecek. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Biz bu kenti koşulsuz, sizleri koşulsuz seviyor ve Denizli için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tüm bu hizmetlerin üretilmesinde bizlerin yanında olan, gösterdikleri sevgi ile moral veren Denizli insanımıza teşekkür ediyorum ” dedi.