Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkanı İbrahim Vural’a vatandaş ilgisi çığ gibi büyüyor. Seçime günler kala İbrahim Vural’ın gezileri resmen bir halk hareketine dönüştü. Büyük bir konvoyla mahalleleri arşınlayan Vural davullu zurnalı kalabalıklar tarafından karşılanıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe sakinleri tarafından sevilen adayı Vural, seçim gezisinin son gününde Karakova’dan başladığı maratonu, Develi, Yukarı Şamlı, Goncalı, Pamukkale, Yeniköy ve Küçükdere’de  sürdürdü.  Başkan Vural her geçen gün artan kalabalıklar tarafından karşılandığı bu önemli mahallelerde artık hem destek hem teşekkür turunu birlikte atıyor.

Vural’ın dünkü gezisinde en renkli görüntülerden birini de davullu zurnalı karşılama törenleri oluşturdu. Başkan Vural’a güvenlerinin sonsuz olduğunu dile getiren seçmenlerin ilgisi, görülmeye değerdi.  Pek çoklarının “İlk kez sayenizde CHP’ye oy vereceğiz Başkanım” diyerek sarıldığı İbrahim Vural, “Amacımız tüm kesimleri kucaklamak. Ben sürekli söylüyorum, yandaşın değil vatandaşın başkanı olmak için yola çıktım. Siz de bana hayatımın en önemli ve sürekli olarak kalbimin üzerinde taşıyacağım bir nişan takdınız. Halk Adamı dediniz. İnanın belediye başkanı olmuşum, olmamışım çok önemli değil. Ben biliyorum ki asıl kazanmam gerekeni, kalbinizi kazandım. Allah’ın izniyle bu seçimi de hep birlikte alacağız” diye konuştu.