Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, yoğun bir çalışma temposu göstererek seçmenle kurduğu diyalog sayesinde ezberleri bozma hesapları yapıyor. Şu ana kadar 150 binden fazla vatandaşla yüz yüze görüşen Vural, CHP’nin uzun yıllardır beklediği oyu yakalayamadığı kritik bölgelerde sürpriz peşinde.
30 Mart yerel Seçimleri’nin şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, partisinin son seçimlerde beklediği oyu alamadığı Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar, Dokuzkavaklar,  Fatih, Cumhuriyet ve Kayıhan gibi mahallelerde sürpriz peşinde.
Kritik bölgede ezber bozma hesabı yapan Vural, geçtiğimiz haftalarda dillendirdiği en az yüzde 50 oy oranına doğru tempolu çalışmasını sürdürüyor. Ocak ayından bu yana özellikle bu bölgelerde etkili ve yoğun bir çalışma sergileyen Vural,  “CHP’nin oy alamaz dendiği yerlerde 30 Mart akşamı sonuçlara bakın. Biz Pamukkale seçmeniyle önemli bir bağ kurduk. Bu bağı hiç kimse bozamaz. Ama biz ezber bozarız” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 30 Mart seçimleri için Pamukkale Belediye Başkanlığı hedefiyle başlatılan çalışmaların artık tüm kesimleri içine alan bir kitlesel harekete dönüştüğünün altını çizen Başkan Vural, Pamukkale’de her kesimden insanın kendilerini bağrına bastığına vurgu yaptı.
Yapılan kamuoyu araştırmalarının da en az yüzde 50 hedefinin ne denli doğru olduğunu gösterdiğini dile getiren Vural, ilçede kendilerinden bağımsız araştırma yapan Gezici’nin yüzde 44 ile CHP’yi birinci parti gösterdiklerine dikkat çekti.
Seçim çalışmaları süresince günde ortalama 14 saat aralıksız çalışan Vural, bugüne değin 150 binden fazla seçmenle kucaklaştı. Vural, seçim bölgesindeki birçok mahallede 3. ve 4. Tur gezilerini sürdürüyor.