Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştiren Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindekileri kabul etti. Vergi Dairesi Başkanı Evci,ziyarette yaptığı konuşmada vergi bilincinin etkili biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek, "Bu hafta boyunca toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelecek, ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretler bizim için çok önemli. Çünkü vergi bilinci geliştirmek sadece bizim veya bizlerin anlatmasıyla değil, bütün sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurumlarının desteğiyle oluşturulabilir. Sizlerin desteği sizlerin bu işin içinde olmanız zaten gücümüze güç katıyor ve bu bilincin yerleşmesinde çok önemli bir yer tutuyor" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci de, Vergi Haftası'nın amacına uygun şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, "Vergi bu toplumda yaşamanın bir bedeli. Bu toplumda yaşıyorsak, huzur içinde yaşıyorsak devletten birtakım beklentilerimiz varsa mutlaka herkes üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmeli" diye konuştu. Bu konuda Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin üzerine düşeni fazlası ile yaptığını belirten Değirmenci, hiç bir vergi borcu olmayan, vergisini gününde ödeyen bir kurum olduğunu söyledi.