Abalıoğlu Holding ve iştiraklerinde arasında yapılan ve bu yıl 6.sı düzenlenen VayBe Proje Yarışmasında ilk üçe giren projelerin sahipleri ödüllerini düzenlenen tören ile aldı. 
Abalıoğlu Holding ve iştiraklerinde, yenilikçi ve yaratıcı projeleri ödüllendirmek, yenileşim kültürünü desteklemek ve tabana yaymak amacıyla düzenlenen VayBe Proje Yarışması Ödül Törenin 6.sı PAÜ Kongre Kültür Merkezinde gerçekleşti. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın da katıldığı kokteylde Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu üyeleri, üst düzey yöneticileri ile grubun mavi ve beyaz yaka birçok çalışan katıldı. Kokteylde yarışmaya katılan projeler stant açarak uygulanan önerilerini tanıttılar.  Kokteyl sonrasında Abalıoğlu Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Abalıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan tören, İzgören Akademi’den Barış Kılıçarslan’ın “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?” adlı konuşması ile devam etti.
Törende, yenileşim kültürünün gelişmesine katkıda bulunan ve “Yılın En Çok Uygulanabilir Öneri Veren” mavi yaka çalışanları da ödüllendirildi. Dentaş Kağıt ’tan Kalite Kontrol Elemanı Ergun Bozkurt, Er - Bakır’dan Kalite Kontrol Operatörü Ali Kayhan, Filidea Tekstil’den Open End Süpervizörü Ersun Doğan, Dentaş Romania’dan Mekanik Bakım Teknisyeni Gheroghe Barbu  “Yılın En Çok Uygulanabilir Öneri Veren Çalışanı” oldular.