Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, "Büyük bir inanç ve azimle, vatandaşımızın desteğiyle yürüyoruz. 31 Mart’ta Çınar Meydanı’nda zaferi birlikte kutlayacağız" dedi. 
Şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla sohbet toplantıları gerçekleştiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Saltak Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşların trafik yoğunluğu ile ilgili şikayetlerini dinlerken, "Atatürk Bulvarı’nı kapatanlar, vatandaşı bu dar yollara hapsetti. Bunun hesabını sizler sandıkta soracaksınız. MHP’ye oy verirseniz, bizlere yetki verirseniz, Atatürk Bulvarı trafiğe açılacak. Akşam saatlerindeki trafik kargaşası bitecek. Eve giderken eziyet çekilmeyecek. Otopark yerlerimiz ve düzenli yollarla artık trafik işkence olmayacak" dedi.
Denizli’de temiz siyasetten bahsedenlerin dedikodu mekanizmaları ve fısıltı gazetelerini kullandığını söyleyen İpek, "Kamuoyu yoklamalarında başa baş bir durum söz konusu. Bu durumdan rahatsız olanlar dedikodu mekanizmalarını harekete geçirdi. Bir diğer parti ise çaresizlikten kendisini, kendi seçim anket firmasına ilk sırada göstertti. Bunların hepsi yalan" diye konuştu. İpek projelerini hazırlarken, yaşam standartlarını yükseltecek, istihdam sağlayacak projeleri olmasına önem verdiklerini de sözlerine ekledi.