Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yayınladığı taziye mesajında “Şehidimiz Kağan Kandemir’i toprağa değil, yüreğimize gömüyoruz” derken, “Bu gün Türk Bayrağını yakarak, Vatanımıza göz dikerek, Mehmetçiğimize ateş ederek, mutlu olacağını düşünen ve bizi bölebileceğini düşünen vatan hainlerini lanetliyoruz.
Biz hep birlikte güçlü Türkiye’yiz!
Sebebi ve maksadı ne olursa olsun terör asla tasvip edilemez! İnsan hayatı gibi kutsal bir değeri tehdit eden ve toplumsal güveni yok eden terör hiçbir din, hiçbir anlayış ve hiçbir telakki tarafından tasvip edilemeyecek insanlık suçudur.
Bu hainler ekmeğini yediği, gölgesinde serinlediği kutsal vatanın bir bölümünü çalıp kendilerine zorba bir devlet kurmak istiyorlar.
Bu zalimlere fırsat vermeyeceğiz!
Bugün haince yapılan saldırıyı düzenleyenler bilmelidir ki ulusumuz her türlü belanın üstesinden gelebilecek inanca, kararlılığa ve güce sahiptir.
Bugün Şırnak Akçay’daki Görmeç ve Seslice üst bölgelerinde izinden dönen personeli götürecek konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen askerlerin hain bir saldırıda şehit edildiği haberini aldık.
Maalesef Çivrilli bir askerimizi bugün ki saldırıda şehit verdik… Şehit olan kardeşimiz Kağan Kandemir’e Allah'tan rahmet diliyor; acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyor, terörün her türlüsüne bir kere daha lanet okuyoruz.
Meydana gelen hain pusular Türk Milletine ve vatanımıza yapılmış büyük bir terör saldırısıdır.. Bu, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Bu suçu işleyenler asla insan olamaz. Şehit kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan eli silahlı silahsız olan bütün teröristleri naletliyoruz!
Topraklarımızda huzur içinde yaşamamız için kahramanca şehit düşen Çivril’imizin evladı Kagan Kandemir’i saygı ve duayla anıyoruz!
Şehidimiz Kağan Kandemir’i toprağa değil, yüreğimize gömüyoruz!
Çivrillimizin ve ulusumuzun başı sağolsun!
Gafillere, vatan hainlerine ve teröristlere üç mesajımız var!
“Unutmayız!
Unutturmayız!
Affetmeyiz!”