Polisevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Abdülkadir Demir’in yanı sıra tayinleri çıkan Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, Nevzat Sinan ve Mehmet Suphi Küsbeci ile Belediye Başkanı Osman Zolan, Başsavcı İsmail Alkan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve daire müdürleri katıldı.
 
     Gecede konuşan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli’nin müteşebbis insanların bulunduğu şehir olduğunu dile getirerek, 6 yıldır denizlide görev yaptığını görev yaptığı süre içerisinde keyifle çalıştığını söyledi.

    Vali yardımcısı Nevzat Sinan yaklaşık 5 yıldır İlimiz de görev yaptığını söyleyerek Denizli’den güzel anılarla ayrıldığını belirtti.

 Vali yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci’de, Denizli‘ye 3 yıl önce atandığını hatırlatarak görev yaptığı her  yerde o ili veya ilçeyi benimseyerek görev yaptığını Denizli’ den de güzel hatıralarla yeni görev yerine gideceğini  vurguladı.

 Vali Abdülkadir Demir ise kamuda çalışmanın zorluklarından birisinin de çok sık görev yeri değiştirilmesi olduğunu söyleyerek mülki idare amirliği görevinin çok onurlu bir görev olduğunu belirten Vali Abdülkadir Demir. Daha sonra buradan ayrılan vali yardımcılarımızın çok güzel hizmetlerde bulunduklarını belirterek, Denizli‘ler adına onlara teşekkürlerini sundu. Daha sonra  konuşmasına devam eden Vali Abdülkadir Demir biz arkadaşlarımızla çalıştığımız süre içerisinde son derece açık,  imkanları paylaşıcı ve her şeyi birlikte yürütme anlayışı içerisinde olduklarını belirtti. Son olarak da Denizli’den ayrılan vali yardımcılarına bundan sonraki görev yerlerinde başarı dileklerini sundu.
   
    Konuşmaların ardından Vali Demir, Trabzon Vali Yardımcılığına atanan Halil İbrahim Ertekin, Amasya Vali Yardımcılığına atanan Nevzat Sinan ve Tokat Vali Yardımcılığına atanan Mehmet Suphi Küsbeci’ye plaket ve çeşitli hediyeler verdi.