Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Denizli Valisi Abdülkadir Demir, yeni yönetime başarılan diledi. 
Denizli Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini ziyaret ederek Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol ve yönetimine başarılan dileyen Vali Abdülkadir Demir, gazetecilerin birlikteliğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin kent için önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Vali Demir, “Şubat ayında yaptığınız genel kurulan ardından yeni yönetiminizi belirlediniz. Sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım dedik. Bir kentte gazetecilerin birlikte olması ve bir çatı altında ortak fikirler ile hareket etmesi kent için önemlidir. Diğer illere göre Denizli bu konuda çok önemli bir yere sahip. Kentteki basın kuruluşları ve gazeteciler, güzel bir ortamda birliktelik sağlamışlar ve önemli çalışmalara imza atmıştır. Bu çalışmaların hızla devam etmesi için bizlerde elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol da Vali Abdülkadir Demir’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün bizleri ziyaret etmeniz bizleri mutlu etmiştir. Kentimizin önemli yöneticilerini yanımızda görmek bizleri daha da güçlendiriyor. Yeni yönetim olarak göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin çıtasını yükseltmek ve kentte önemli bir sivil toplum örgütü haline getirmektir” dedi.
Ziyaretin ardından Vali Demir, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, Başkan Yardımcıları Adem Erdağı, Arif Zor, Sayman Mithat Yalçınkaya, Genel Sekreterliğe Casim Alan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Güler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.