Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Eymer Mermercilik firmasının konuğu olarak mermercilerle bir araya geldi. 
Eymer Mermercilik'te düzenlenen toplantıya Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Maden ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Çelikkol ile iş adamları katıldı. İş adamları yaşadıkları sıkıntılar hakkında Vali Abdülkadir Demir’e bilgi vererek, yol, elektrik, telefon ve internet gibi iletişim altyapısı ile levha kirliliğinin önlenmesi ve dolandırılmanın önüne geçilmesi için önlem alınmasını istediler.İş adamları ayrıca, enerjinin en uygununu kullanabilmek adına doğalgazın fabrikalarına gelmesi talebinde de bulundular.
Vali Abdülkadir Demir ise, ulaşım ve iletişim altyapısı ile ilgili olarak ilgili birimlerle görüşüleceğini,doğalgaz firmasının bölgede yatırım yaptığını ve önümüzdeki yıl doğalgazın verilebileceğini söyledi. Islah Organize Sanayi Bölgesi için bir yılda çok önemli yol kat ettiklerini ifade eden Vali Abdülkadir Demir, "Daha önce Kaklık da olan Mermer Organize Sanayi Bölgesi uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen bir türlü uygulamaya geçirilememişti. Bunun üzerine yaklaşık bir ay önce acaba burası faaliyete geçirilebilir mi diye çalışmalar yapıldı. Yapılan incelemede buranın kısa vadede başarılamayacağı görüldü. Kısa vadede ne yapılabilir diye bir arayışa girilip çalışma başlattığımızda ise aslında buranın Islah Organize Sanayi Bölgesi olabileceği anlaşıldı. Bunun üzerine de hem Kaymakamımızın hem Belediye Başkanımızın Ankara’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdaki ziyaretlerinde buranın Islah Organize Sanayi Bölgesi olarak çok daha çabuk tüzel kişilik kazanabileceği anlaşılması üzerine bu yönde karar verildi. Gerçekten çok iyi bir takiple şu anda belirli bir noktaya gelindi. Gelinen nokta itibariyle şu anda bin 326 dönümlük bir alanda 18’inci madde uygulaması tamamlanmış, parselleri, yeşil alanları, yolları ve her şeyi belirlenmiş ve onarımları yapılmış vaziyette geçen hafta itibariyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Organize Sanayi Genel Müdürlüğü’ne gönderildi" dedi.
Bundan sonraki süreci değerlendiren Vali Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sonraki süreçte ise tüzel kişilik kazandıktan sonra burada yönetim oluşturulacak ve alt yapı çalışmaları yapılacak. Burada alt yapı ve üst yapı hizmetlerin tamamının tamamlanması ve devreye girmesiyle birlikte bir an önce burada faaliyete başlamak isteyen firmalarla ilgili çalışmalar yapılacak. Ayrıca burada çok önemli bir gelişim alanı daha kuruluyor. 1326 dönümlük alanı 3 bin dönüme kadar çıkarabileceğimiz bir alan var. Her ihtimale karşı bu alanlarda Organize Sanayi Bölgesinin gelişim alanı olması için çalışmalarımız devam ediyor. Bunun çok zor ve önemli bir çalışma olduğunu biliyoruz. Devlet olarak bizim işimiz sizlerin işini kolaylaştırmak. İşlerinizi kolaylaştıracak, büyütecek, daha çok üretim ve daha çok ihracat yapmanızı sağlayacak çalışmalar bizim en önemli faaliyetimiz."