Vali Abdülkadir Demir, Huzurevi sakinleriyle, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar yemeğine, Vali Abdülkadir Demir’in yanı sıra, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, , Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır ve Huzurevi sakinleri katıldı.
İftar yemeği öncesi Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Demir, yaşlılarla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi. Vali Demir, daha sonra orucunu Huzurevi sakinleriyle birlikte açtı. Ramazan ayının rahmet, merhamet, sevgi, saygı, bereket, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşma ayı olduğunu hatırlatan Vali Abdülkadir Demir, bu ayda en ulvi duyguların zirve yaptığını vurguladı. Ramazan ayının güzelliğinin, paylaşılan sofralardan geldiğini belirten Vali Demir, “Büyüklerimizle birlikte iftar yapmak bizim için mutluluk verici. Gençlerimiz Huzurevlerine gelsinler ve burada, yaşlılarımızın gönüllerini alsınlar. Onların hayat tecrübesinden yararlansınlar” dedi. İlimizde yapılan sosyal sorumluluk çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli destekler verdiğini ifade eden Vali Demir, bu bağlamda önümüzdeki aylarda KAGED tarafından ilimize yeni bir çocuk evinin daha kazandırılacağı müjdesini verdi. Vali Demir ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Türkiye’ye örnek çalışmalar yaparak, İlimizin en uç noktasındaki yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesizlere ulaşıldığını, bundan sonraki hizmetlerin de aksamaması için diğer il müdürlükleri ile koordineli olarak çalışıldığını söyledi.

     Huzurevi sakinleri de, Vali Abdülkadir Demir’e düzenlenen iftar yemeği için teşekkür ederek, huzurevindeki sunulan imkanlardan ve devletin kendilerine sunduğu hizmetlerden memnun olduklarını söylediler.