Bugün Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Denizli'de internet medyacılığında adından sıkça bahsettiren haberdenizli.com çalışanlarını makamında kabul etti. Haberdenizli.com çalışanları Vali. Dr. Ahmet Altıparmak'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Güzel bir atmosfer içerisinde gerçekleştirilen ziyarette idarecilerin ve siyasilerin sosyal medyayı etkin kullanmalarının öneminden bahsedilerek Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın da şahsi twitter hesabını bizzat kendi kullanması ile halkın rahatça sorularını iletebilme rahatlığından bahsedildi. Bunun yanı sıra 15 Temmuz öncesi gelen konuklarına yaptırdığı anket sonucu Denizli'nin en büyük sorununun şehiriçi trafik olduğunu paylaştı.

Valilik Tarafından Sıkı Takipteler

Birçok mahallede şikayetçi olunan bir konuyu Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a ileterek, Denizli Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde artan apartlarda kalan göçmenlerin uyuşturucu ve gayri meşru ilişkiler ile alakalı suçların işlendiği ve halkın denetim talep ettiğini ifade ettik.  Vali Altıparmak konuyu yakından takip ettiklerini ve gereken tedbirlerin alındığını ifade etti.

Vali Altıparmak'tan Bir Rica

Ayrıca Vali Altıparmak, çevre bilinçlendirilmesine yönelik haberlerin basında daha fazla yer alması ile çevre bilincinin artmasında yardımcı olunmasını  gazetecilerden talep etti.