Vali Abdülkadir Demir’in kardeşi Kaymakam Remzi Demir, düzenlenen düğün töreni ile hayatını İngilizce Öğretmeni Pelin Aydın ile birleştirdi.
Gaziantep Şehitkamil Kültür Merkezinde düzenlenen düğün törenine Sanko Holding Yönetim Kurulu ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Acarsan Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve genç çiftin aile ve akrabalarının yanı sıra, Denizli’den de yoğun katılım vardı. Vali Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı eşleri ile birlikte Remzi ve Semiye Demir’in oğlu Kırşehir Akçakent Kaymakamı Remzi Demir ile Burhan ve Fevziye Aygın’ın kızı Pelin’i mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kıydığı nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini Sanko Holding Yönetim Kurulu ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Merkez Valisi ve Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet ÖZER, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İşadamı Ökkeş ERUSLU ve PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı yaptı. 
Mutlulukları gözlerinden okunan genç çifte nikah cüzdanını Sanko Holding Yönetim Kurulu ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu birlikte verdiler.