Denizli yoluna bağlanmak için 10 yıldır yaklaşık 30 kilometrelik ek yol yapılmasını bekleyen Çameli halkının tepkisi yıllardır sürüyor,sorunları bir türlü çözülmüyor.

CHP Denizli Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, projelerini anlatmak ve ilçe sorunlarını dinlemek amacıyla  gittiği Çameli'nde halkın verilmeyen yol hizmeti ile ilgili şikayetleriyle karşılaştı. İlçe halkına dertlerini soran Arslan'ın aldığı yanıtların büyük kısmı Acıpayam ile Çameli ilçesi arasında güvenli  bir yolun bulunmamasıyla ilgiliydi. Yol şikayetini Arslan'a aktaran Çameli'nin Karabayır köyü sakinlerinden Hamdi Akdağ, "Bize 10 yıl önce hükümet yetkilileri yol sözü verdiler. Denizli Acıpayam arasındaki yol ilçemizin Kirazlıyayla köyüne kadar geldi ancak öteye geçmedi. Aradan geçen bunca yolda yaklaşık 30 kilometrelik yol tamamlanmadı. Bu yolun açılmaması bize çok şey kaybettirdi. Bu ilçede işsizliğin olması, ürettiklerimizi satamamamız, kendi şehrimizin merkezine ulaşamamamız hep bu yüzden. Çok mu zor bir devlet için bir kaç kilometre yol yapmak" dedi. 

Çameli halkının yol derdini çözmek için söz veren Kazım Arslan, "Ben belediye başkanlığı dönemimde Denizli'yi, dolayısıyla ilçeleri ve köyleri de kalkındırmak zorundayım.Ben iş adamıyım,bunu gerçekleştirmek zorundayım.Bu kendime edindiğim misyonlardan biridir. Çameli'nin ulaşım sorunu çözülmedikce, yolu yapılmadıkça, ilçe halkının ekonomisini düzeltecek, refahını arttıracak projeler hayata geçirilemez.Halk diliyle söylersek,hareket olmaz ise,bereket olmaz.Çamelinde bu hareketi sağlamak zorundayız.Ancak bu şekilde kalkınmayı gerçekleştirebiliriz.Bu nedenle, belediye başkanlığı dönemimin ilk haftasında iş makinalarını Çameli yoluna çıkartacağım ve yolu mutlaka tamamlayacağım" diye konuştu.