Uşak-Gediz karayolu Derbent köyü yakınlarında meydana gelen kazada 64 LY 425 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hamiyetini kaybetmesi sonucu, kontrolden çıkan araç, takla atarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan Yücel Öztürk, Velihan Öztürk, Yaşar Öztürk, Elif Zülfüye Öztürk ve Şengül Karaaslan yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılarak tedavileri için Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uşak - İzmir karayolu, Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı. İzmir istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan 20 L 0748 plakalı otomobil iddialara göre başka bir aracın sıkıştırması sonrasında sürücü Fevzi Kaçmaz’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, orta refuja çıkarak takla attı. Takla atan araçta bulunan sürücü Fevzi Kaçmaz ile eşi Münevver Kaçmaz yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen 112 ekipleri müdahale ederek tedavileri için Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Her 2 kazada yaralanan 7 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ve jandarma kazalar ile ilgili soruşturma başlattı.