Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, yürüttükleri projelerle ilgili bilgi verdi. Yıldırım, yürütülen projeler ile ilgili, özellikle Doğalgaz hattının Denizli Ring hattı ile birleştirilmesi, Gölet Projesi ve UOSB Tren Yolu projeleri hakkında bilgiler verdi. Yıldırım, "Uşak Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün gelişmekte, gerek tevsii alandaki doluluk oranlarının artması gerekse mevcut bölgedeki firmaların kapasitelerini artırmaları neticesinde doğalgaz ve su ihtiyacının her geçen gün bir kat daha artmakta." dedi

Gölet projesi hakkında DSİ ile işbirliği içerisinde olduklarını anlatan Yıldırım, DSİ kontrollüğünde bir firma ile sözleşme imzalanarak Gölet Projesi çalışmalarının hızlandırıldığını ve uygulama projesinin 2012 yılının Haziran ayında DSİ tarafından imzalandığı bilgisini verdi. Yıldırım, "Sayın Vekillerimiz İsmail Güneş ve Mehmet Altay' ın Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ile birebir görüşmeleri neticesinde, İletim Hattı projesi 05.01.2013 tarihinde DSİ 2. Bölge Müdürlüğü' ne sunulup onaylandı ve İnşaallah bu yılın sonuna doğru gölet projesinin temellerini atacağız." dedi.

UOSB olarak yürütülen demiryolu projesi için ise TOBB öncülüğünde kurulmuş olan BALO Demiryolu Taşımacılık Şirketine ortak olduklarını belirten Yıldırım, bu projenin devamlılığının sağlanması için proje başlangıç aşamasında her türlü desteği sağlayacaklarını belirtmiş olan Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay' ın göstermiş oldukları destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.