Haber - Zekican Şenkaya

Denizli Forum Çamlık'a gelen, Ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, hayranlarıyla buluşup kombin yarışmasının finalistlerini seçti.

Ivana Sert, 15 Ekim Cumartesi saat 15.00’te #forumcamlikfashionweek etiketi ile sosyal medya yarışmasına katılan 10 yarışmacının kombinini yorumladı. İlk üçe giren yarışmacılara 1.500, 1.000 ve 500 TL’lik hediye çekleri kazandı. İvana Sert dereceye giren yarışmacılarla Forum Çamlık'taki mağazalara gidip, onlara hediye çeki miktarında kıyafet seçecekti ama yoğun ilgiden dolayı programını yarıda kesti.

Denizli'nin eğlence ve alışveriş merkezi Forum Çamlık, hafta sonu düzenlediğini Forum Fashion Week etkinliği ile ünlü moda tasarımcısı İvana Sert'i ağırladı. Etkinlik öncesi gazeteciler sorunlarını yanıtlayan Sert, Denizlilerin modayı yakından takip ettiğini ve herkesin şık olduğunu söyledi.

Denizli’de eğlence ve alışverişin merkezi olan Forum Çamlık AVM, Forum Fashion Week etkinliği ile ünlü sanatçılar ve modacıları Denizliler ile buluşturmaya devam ediyor. Forum Fashion Week etkinliğinin kombin yarışmasının finali ise hafta sonu düzenlenen muhteşem bir etkinlik ile yapıldı. Etkinliğin davetlisi olan Denizli’ye gelen ile ünlü moda tasarımcısı İvana Ser, Denizli’nin en şık yarışmacısını seçti. Etkinlik öncesi Forum Çamlım AVM yöneticileriyle basın mensuplarının karşısına geçen ile ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Denizli’de herkesin şık olduğunu belirten Sert, “Denizli gerçekten güzel bir kent ve insanları da modayı yakından takip ediyor. Şöyle bir baktığımda gerçekten hem beyler hem de bayanlar çok şık giyiniyorlar” dedi.

Güzel giyinmenin ve şık olmanın markayla hiçbir bağlantısının olmadığını belirten ile ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, “Bende marka takıntısı yoktur. Pazarlara giderek alışveriş yapmaya bayılırım ve orada beğendiğim kıyafetleri de alırım. Modayı yakından takip eden biri olarak marka ile pazarda satılan arasında kalite anlamında pek fark görmüyorum. Onun için neyi beğeniyorsam onu ucuza almaya çalışırım ve pazarlık yapmasını da seviyorum” dedi.


En çok beğeni alan 10 kombini

1- Barış Yanaray
2-Merve Midik
3-Aslı Deniz
4-Muammer Candan
5-Zeynep Tarhan
6-Zeliha Güler
7-Seda Birhün
8-Yeşim Dağ
9-Selma Döngeller
10-Merdiye Yıldırım