Denizli Ülkü Ocakları tarafından Müftü Ahmet Hulusi Efendi konulu panel düzenlendi. 
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen panele Ülkü Ocakları Denizli Başkanı Hüseyin Ülgen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcıları İbrahim Çorbacıoğlu, Hasan Çelikbilek ve Hamdi Yılmazlı, Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, Türk Ocakları Başkanı Mehmet Baylan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Prof. Dr. Mehmet Akgün’ün yönettiği panele konuşmacı olarak Doç. Dr. Ercan Haytoğlu, Öğretim Görevlisi Şerif Kutludağ ve Ahmet Müftü Hulusi Efendinin torunu Dr. Ahmet Müftüler katıldı.
Panelin açış konuşmasını yapan Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, “Teşkilatımızın kültürel faaliyetlerimi devam ediyor. Önümüzdeki süreçte Denizli’nin öncü insanlarını tanıtmak amacıyla paneller düzenleyeceğiz. Panel serimize Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin ele alınacağı etkinlikle başlıyoruz. Panelimize gösterdiğiniz ilgilen dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Panelde konuşan Dr. Ahmet Müftüler, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin aile içindeki yaşamından kesitler aktardı. Müftüler, “Dedem bize ‘Benim adıma hiçbir şey istemeyin. Benim için, vatanı için görevini yaptı ve gitti’ diye bahsedin diyerek vasiyette bulundu” dedi.
Öğretim Görevlisi Şerif Kutludağ da yaptığı konuşmada, Müftü Ahmet Hulusi Efendi konulu bir sunum yaptı. Kutludağ, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin adına yakışır bir anıt yapılmasını istedi. Panelin ardından Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, panelistlere teşekkür plaketi takdim etti.
Teşekkür plaketini alan Ahmet Müftü Hulusi Efendinin torunu Dr. Ahmet Müftüler, herkese teşekkür ederek, ‘’Böyle bir panel düzenleyen teşkilatınıza çok teşekkür ediyorum. Atatürk’ün cumhuriyeti gençlere emanet etmesinde ne kadar haklı olduğunu bugün bir kez daha anlayabiliyorum. Gözlerinizdeki pırıltı vatan aşkı beni oldukça heyecanlandırdı. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.