23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Merkezefendi Belediyesi tarafından dağıtılan uçurtma etkinliği izdihama dönüştü.
Etkinliğe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü,Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve bir çok davetli katıldı.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, konuşmasında böyle bir organizasyon yaptığı için Merkez efendi Belediyesine teşekkür etti. Etkinliğe katılan çocuklara da seslenen Oğuz, derslerine çalışmalarını ve bu tür etkinliklerden faydalanmalarını söyledi.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’nün de selamlama konuşması yaparak bu tür etkinliklere kaymakamlıkça da destek vereceklerini söyledi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; “Bugün 23 Nisan nedeniyle çocuklarımıza baharın güzelliklerine bizlerde, çocuklarımıza uçurtma dağıtarak katkıda bulunmak istedik. Bu tür sosyal aktivitelerimiz her zaman devam edecek. Merkezefendi Belediyemiz sınırlarında bulunan okullarımız, Türkiye genelinde birinci veya ikinci sırada yer almaktadır. Bizlerde burada başarı gösteren öğrencilerimize ve gençlerimize bu tür etkinliklerle destek vermeye devam edeceğiz. Yılsonuna doğru lise son sınıf öğrencilerimizin hepsini İstanbul gezisi düzenleyerek ödüllendirmek istiyoruz” dedi.

Program sonrasında, platformda sırayla dağıtılması hedeflenen uçurtmalar yoğunluk nedeniyle izdihama neden oldu. İzdihamdan dolayı, Başkan Subaşıoğlu, platformdan aşağı inerek başka sokağa geçti. Subaşıoğlu’nun peşinden ayrılmayan ve uçurtma alma telaşına düşen çocuklar Başkana zor anlar yaşattı. Her taraftan uçurtma almaya çalışan veliler ve öğrenciler belediye yetkililerine de zor anlar yaşattı.