Denizli Belediyesi, yaptığı Kayıhan Yüzme Havuzu'nda, yetişkinlere ve çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursu vermeye başlıyor. 
Kayıtlar, 24 Şubat Pazartesi gününden itibaren Merkez Kapalı Spor Salonu yanındaki Spor Merkezi'ne yapılabilecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından ise hemen kurslar başlayacak. Kurslar, baylara, bayanlara özel seanslar ve çocuklar kategorileri olmak üzere 3 farklı grup olarak düzenlenecek. Gelen talepler doğrultusunda haftada iki gün olmak üzere günün çeşitli saatlerinde seanslar düzenlenebilecek.
Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenecek ücretsiz kurslara herkes başvuru yapabilecek. Kurslar, konusunda uzman 5 eğitmen tarafından verilecek. 
Denizli Belediyesi ayrıca tüm kursiyerlere ücretsiz olarak bone ve yüzme sırasında kullanılan pullboy ve board malzemelerini de ücretsiz karşılayacak. Bu arada kursa katılmak istemeyip ailesi ve çocuklarıyla yüzmek isteyenler ise akşamları yüzme havuzundan ücretsiz yaralanabilecek.
Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 2621122 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir.
Denizli Belediyesi Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu yapımı öncesi Bağbaşı Mahallesi'nde yine yüzme havuzunu hizmete sunmuş ve yazın düzenlediği ücretsiz yüzme kurslarına 1500 kişi katılmıştı.