Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları tüm hızıyla devam ediyor. Kent insanını buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Üçler’de kurdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti. Başkan Zolan, “Bugün Umut 3, Umut 2, Çakmak, Karahasanlı ve Yenişafak bölgelerinin buluştuğu noktadayız. Burada her zaman yoğun iftarlarımız oldu. Bugün de 3 bin kişiyle iftar gerçekleştirdik. Ben vatandaşlarımıza teveccühlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Denizlililerin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutlayan Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Üçler bölgesinde yürüttülen çalışmalar hakkında konuştu: “Üçler’de kapalı yüzme havuzuyla ilgili bir çalışmamız var. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. 1200 Evler’den aşağıya doğru inen 50 metrelik yolumuz, yağmur yağdığında bölgeye sıkıntı veriyor. Bu yolun yağmur suyu alt yapısını yapacağız. Sonrasında vatandaşlarımızın layık olduğu bir üst yapıyla tamamlayacağız.”
 
Üçler bölgesini; İzmir ve Ankara yollarına bağlayacak projenin devam ettiğini belirten Başkan Zolan, “Hal Kavşağı’nın olduğu yerden Üçler bölgesine doğru çıkılan virajlı yolu düz bir şekilde indireceğiz. Hal Kavşağı’ndan da Bozburuna giden yol ve inşaatı devam eden Bozburun Köprümüz üzerinden İzmir’e ve Ankara yoluna gitmek isteyen vatandaşlarımız bu yolu kullanacak. Daha konforlu daha kısa ve trafik lambalarının daha az olduğu güvenli bir yol olacak. Bu projeyle şehir merkezindeki trafiğin yükünü biraz daha bu bölgeye alacağız. 121 Dev Projemiz içinde yer alan çalışmamızı kısa bir süre içinde tamamlayacağız. Denizli’nin hangi mahallesinde ne ihtiyaç varsa harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.