AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Üçgen Kavşağı ve Üçgen Çarşısı projelerinin detaylarını anlattı. Projelerin hayata geçirilmesiyle; şehrin kanayan yarası haline gelen Üçgen Çarşısı yeniden canlanırken, diğer yandan trafik akışı da beklenen düzene girecek.

Geçtiğimiz günlerde Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın da açıkladığı Üçgen Çarşısı ve Üçgen Kavşağı projeleri, şimdiden kent halkını heyecanlandırdı.
Projelerin detayları hakkında bilgi veren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale ilçemizde gerçekleştireceğimiz 121 dev projeyle, bölge halkı daha rahat bir nefes alacak” dedi.

Üçgen Çarşısı’yla birlikte yine bu bölgenin önemli sorunlarından birine daha el atacaklarını kaydeden Gürlesin, Üçgen’de gerçekleştirecekleri katlı köprülü kavşak ile trafik akışının düzene gireceğini söyledi. Gürlesin, “Her gün gelişen ve büyüyen Denizli’de araç sayısı ve trafik yoğunluğu da aynı oranda büyümekte. İşte tam da bu noktada şehirler arası trafiğin de yoğun olduğu Üçgen’de yeniden yapılanma gerekiyor. Bu değişimi de Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlatacağız. Üçgen’de gerçekleştireceğimiz katlı köprülü kavşak projemiz, belki de kentin tüm trafik sorununun önüne geçecek.  İnşallah mührü aldığımızda diğer projelerimizle birlikte bu dev projemizi de hayata geçireceğiz” dedi.