AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Şırnak'ta hain bir saldırı sonucu şehit olan Doğan Acar'ın son yolculuğuna uğurlanmasının ardından yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. 

Hainlerin kalleşçe saldırdığını ve vatan evlatlarını şehit ettiğini belirten vekil Uçar, "Yavrumuz tezkeresini aldığı gün kahpelerin kalleşçe saldırıcı sonucu şehit edildi.  Yüreğimiz yanıyor… Ülkemizin birliğini ve istikrarını bozmayı amaçlayan şer odakları, PKK, İŞİD, DHKP-C gibi taşeronları ile çeşitli senaryoları devreye sokmaya çalışmaktadırlar. Ancak milletimizin ve devletimizin kararlı duruşu bu hainlerin köklerini kazıyacaktır" dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte cenaze törenine katılan Milletvekili Uçar, "Tek bir vatandaşımızın can kaybına, bir asker ya da polisimizin şahadetine tahammülümüz yok, hainlerden kesinlikle hesap sorulacaktır. Yapılan operasyonlar son kalleş yok oluncaya kadar devam edecektir. Bizleri derinden üzen şehidimiz Doğan Acar başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin ve Denizlimizin başı sağ olsun " dedi.